Wie is EMS?

Elke dag werken wij hard om u de beste betaalservice te leveren

...zodat u zich kunt richten op uw onderneming en uw klanten

EMS gelooft in advies, in specialisme en aandacht voor de klant. Hier dagen we onszelf elke dag weer in uit. Want als wij dat beter doen, dan groeien wij. En als wij groeien profiteert u daar van mee. Sinds onze oprichting in 2005 zijn we gegroeid in kennis van winkels naar webwinkels naar multichannel kanalen. Inmiddels zijn we groot in e-commerce en multichannel. Een aanpak die we de komende jaren zeker zo voortzetten.

EMS | European Merchant Services is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordering van de Payment Services Directive/PSD.

 

Nieuws

Benoeming Pieter Stal

11 jul 2017 Scroll down for English version

Lees verder

150 miljard euro omzet met elektronische betaalmiddelen

19 jan 2018 Pinomzet passeert de 100 miljard euro

Lees verder

EMS new corporate identity

5 okt 2016 European Merchant Services has grown fast over the last couple of years. Its product range, number of employees and countries where European Merchant Services operates have all expanded.

Lees verder

bbb

Ons team staat voor u klaar

Inmiddels is EMS gegroeid naar meer dan 120 medewerkers die dagelijks zorgen dat u zorgeloos betalingen kunt accepteren en u zich kunt richten op uw klanten.

Werken bij European Merchant Services

Met zijn allen streven wij de ambitie na om onze klanten een zo goed mogelijke betaaloplossing voor hun winkel en/of webwinkel te bieden. Bij ons staat de klant echt centraal en wij doen er alles aan om hem te helpen met het groeien van zijn business.

Om ervoor te zorgen dat je onze klanten het beste advies geeft en weet wat er in de markt speelt, krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Bij EMS is het is niet alleen maar hard werken, wij houden ook van een drankje en een feestje. Zo borrelen wij maandelijks en hebben we 2 keer per jaar een groot feest. En ben je een skifanaat, dan vinden we het leuk als je met ons mee op wintersport gaat.

Waarom werken bij EMS

  • Zet jouw specialisatie in voor de team
  • Ontwikkel jezelf met een selectie opleidingen
  • Bedrijfsevents om je collega's op een andere manier te leren kennen